Fan van Oranje
Nieuws

Cody Gakpo geeft Oranje fans groot compliment

Cody Gakpo heeft, na de overwinning van Oranje op Polen, de supporters een groot compliment gegeven. Dankzij hun aanwezigheid kon Nederland het eerste groepsduel winnen en daardoor kijkt de aanvaller ook positiever naar het duel met Frankrijk.

Tijdens de persconferentie krijgt Gakpo een vraag over het gevoel dat de support hem gaf. Er waren veel Oranje-fans en ik denk dat we allemaal de steun op het veld voelden. Dankzij hen hebben we de moeilijke periodes ook kunnen doorstaan. Wij spelen voor de Oranje-fans en natuurlijk voor het hele land. Wij zijn zeer verheugd dat zij hier waren om ons te ondersteunen.

Gakpo kijkt er naar uit om het duel met de Fransen te spelen.  Het lijkt me dat dit een heel andere wedstrijd is. Natuurlijk zijn we ons bewust van het feit dat Frankrijk nog meer kwaliteit heeft dan Polen. Maar zij spelen ook weer anders. Daar krijgen we meer ruimtes. Het is een wedstrijd die we ons heel goed op moeten voorbereiden. Het is onze taak om er het beste van te maken en die wedstrijd te winnen. Wij moeten daar dan ook gewoon voor gaan.