Fan van Oranje
Nieuws

Engeland en Frankrijk favoriet bij bookmakers

 

De bookmakers hebben hun voorspellingen gedaan en Engeland en Frankrijk worden gezien als de grootste favorieten om het aankomende EK te winnen. Met een quotering van 4,25 krijgt elke euro die wordt ingezet op één van deze twee landen een potentiële uitbetaling van €4,25 bij winst.

Gastheer Duitsland volgt op de derde plaats met een quotering van 7. Dit betekent dat voor elke euro die op Duitsland wordt ingezet, er €7 kan worden gewonnen als ze het toernooi winnen.

Spanje en Portugal worden eveneens gezien als kanshebbers, maar met een lagere quotering dan de top drie. Een overwinning van één van deze landen zou leiden tot een uitbetaling van ongeveer €9 per ingezette euro.

De bookmakers zien Nederland pas op grotere afstand volgen met een quotering van 17. Mocht het Nederlands elftal verrassenderwijs het EK winnen, dan levert elke ingezette euro een indrukwekkende €17 op voor de gokkers die op Oranje hebben ingezet.

De komende weken zullen de eerste wedstrijden duidelijkheid geven over de reële kansen van deze toplanden. Voorlopig zijn Engeland en Frankrijk volgens de kenners de grootste favorieten om de felbegeerde EK titel binnen te slepen.