Fan van Oranje
Nieuws

Geen Jan Paul van Hecke deze interland periode

Bondscoach Ronald Koeman kan een streep door de naam van Jan Paul van Hecke zetten voor de komende interlands. De centrale verdediger van Brighton Hove & Albion heeft een liesblessure opgelopen en moet daarom verstek laten gaan schrijft Voetbal International.
Jan Paul van Hecke

Tegen Chelsea moest Van Hecke voor het eerst dit seizoen verstek laten gaan. De centrale verdediger miste ervoor nog geen minuut, maar klachten waar hij al langer mee liep verergerden gedurende de afgelopen week. Daardoor mist Van Hecke na de wedstrijd tegen Chelsea ook het duel met Tottenham Hotspur, en zal hij er dus niet bij zijn in de naderende interlandperiode.

Onlangs maakt de verdediger tegen Duitsland zijn debuut voor het Nederlands elftal maar dit zal nu dus geen vervolg krijgen. De ex speler van NAC Breda mist de interlands tegen Hongarije en Duitsland, op respectievelijk 11 en 14 oktober. Lang zal Van Hecke echter niet uit de roulatie zien, hoewel daar in eerste instantie weldegelijk voor werd gevreesd. Bij Brighton gaat men ervan uit dat ze na de interlandperiode weer over hem kunnen beschikken.