Fan van Oranje
Nieuws

George Puscas waarschuwt Oranje

George Puscas heeft het Nederlands elftal gewaarschuwd. De aanvaller van Genua en international van Roemenië is van mening dat Oranje niet te licht moet denken over de achtste finale, die komende dinsdagavond in München gespeeld wordt. 

Puscas

In eerste instantie leek Oranje Engeland te treffen, maar het werd uiteindelijk Roemenië. Puscas heeft aangegeven dat sommige mensen opgelucht reageerden, maar dat is niet verstandig volgens hem. Zijn de Nederlanders in Nederland opgelucht? Opgetekend door de NOS, zegt de 28-jarige spits van Roemenië dat hij niet weet of zij dat moeten zijn.  

Ik denk dat we een sterke ploeg hebben. We hebben laten zien waartoe we in staat zijn, vervolgt Puscas, doelend op de 3-0 overwinning op Oekraïne en het 1-1 gelijkspel tegen Slowakije, waarmee het de groepswinst behaalde. In de wedstrijd tegen Slowakije speelden we goed, waren compact. Wij hebben een sterke ploeg. Het lijkt me verstandig dat Nederland zich wat meer zorgen maakt over de wedstrijd. Wij beschouwen elke tegenstander op het EK als gelijkwaardig en zullen met iedereen de strijd aangaan.

De Roemenen zullen hun huiswerk doen, ongeacht wat er komende dinsdag gebeurt. We zullen ons in elk geval goed voorbereiden en aandachtig luisteren naar de trainer. Wij zullen er zeker zijn van dat we er zullen zijn. Tot dinsdag hebben alle spelers de tijd om uit te rusten en er fysiek en mentaal klaar voor te zijn tegen Nederland.

De heer Van Dijk
Puscas, die 28 jaar oud is, zal mogelijk wedstrijden moeten vechten met Virgil van Dijk, die hij onder de indruk is. Virgil van Dijk is een van de beste verdedigers ter wereld en een strijder. Dit is niet het moment om spelers van de tegenstander individueel te beoordelen, we spelen tegen een heel team. Er moet aandacht zijn voor de manier waarop we Nederland kunnen verslaan.