Fan van Oranje
Nieuws

Groot nieuws uit Frankrijk: Kylian Mbappé mist de wedstrijd tegen Nederland

Het is groot nieuws uit Frankrijk: Kylian Mbappé moet de wedstrijd tegen het Nederlands elftal laten schieten, zo weet Canal+ De Franse tv-zender voorspelt dat de pijlsnelle aanvaller op zijn vroegst tegen Polen in actie kan komen.
Mbappe

Nadat Mbappé zijn neus had gebroken tegen Oostenrijk, kwamen er verschillende geluiden uit Frankrijk. L'Équipe meldde al dat de captain zeer waarschijnlijk niet in actie zou kunnen komen tegen Oranje, terwijl journalist Julien Laurens een stuk optmistischer was.

Canal+ heeft nu zekerheid dat Mbappé de wedstrijd tegen het Nederlands elftal moet laten schieten.
De aanwinst van Real Madrid kan mogelijk in actie komen in de laatste groepswedstrijd, tegen Polen. Die beslissing is afhankelijk van de genezing van zijn neus. Mbappé zal in ieder geval al zijn andere EK-wedstrijden met een masker moeten spelen, zo is zeker.

Zo mag het Nederlands elftal niet klagen over de tegenstanders want waar eerst bij Polen spits Robert Lewandowsi ontbrak is het nu dus Kylian Mbappé die niet in actie kan komen tegen Nederland. 
Voor de Fransen is de afwezigheid van Mbappé tegen Oranje een hard gelag. In de laatste ontmoeting tussen de twee landen werd de 79-voudig international nog de matchwinner, door Frankrijk met twee goals een 1-2 overwinning te bezorgen. Op vrijdag 21.00 uur zullen Nederland en Frankrijk elkaar opnieuw ontmoeten in Leipzig.