Fan van Oranje
Nieuws

Jeremie Frimpong baalt van zijn gemiste kans

Jeremie Frimpong baalt als een stekker van zijn gemiste kans in de eerste minuut van het duel met Frankrijk. De Nederlander is kritisch op zichzelf, maar was ook erg te spreken over de strijd tussen de twee toplanden.

Frimpong heeft tegenover de NOS aangegeven dat het een moeilijke wedstrijd was en een goede strijd. Het is van vitaal belang dat je je kansen op dit niveau benut. In het begin had ik beter moeten omgaan met mijn grote kansen. De keeper lijkt de bal goed te pakken, maar als je zo'n kans mist, is dat teleurstellend. Ik moet dat verbeteren, ook omdat ik het team gewoon wil helpen.

De Nederlandse rechtsbuiten zag een sterk Frankrijk, maar wil ook Oranje niet te kort doen in zijn streven. Het team is een goed team, dat weten we allemaal. Wij zijn beiden een sterk team en hadden beiden goede kansen. Het duel was een mooie aangelegenheid.

Frimpong moest veel verdedigen tegen de Franse linksback Theo Hernández, iets waar de speler van Bayer Leverkusen erg van genoot. Hij is een uitstekende speler en een van de beste linksbacks van de wereld. Frimpong heeft aangegeven dat hij graag tegen topspelers speelt.