Fan van Oranje
Nieuws

KNVB laat uit voorzorg MRI scan maken van Brian Brobbey

De KNVB heeft uit voorzorg een mri-scan laten maken van de hamstring van Brian Brobbey. De bronnen rondom het Nederlands elftal bevestigen dit aan De Telegraaf. Op woensdagmiddag moest de spits van Ajax en Oranje de training van woensdagmiddag vroegtijdig staken. 

De supporters die woensdag de openbare training van het Nederlands elftal bezochten, zagen Brobbey en Matthijs de Ligt op een gegeven moment hard met elkaar in aanraking komen. De spits leek aanvankelijk last te hebben van zijn voet, maar daarna voelde hij een aantal keren aan zijn hamstring. 

Nadien heeft Brobbey de training verlaten met een lid van de medische staf. De medische staf heeft besloten om de schade aan de hamstring volledig uit te sluiten, en heeft daarom besloten om voor de zekerheid een mri-scan te laten maken. 

Als de scan van de scan aantoont dat er sprake is van grote schade, zou Brobbey, na Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners, de derde afvaller zijn van de afgelopen dagen. Het wordt echter verwacht dat het meevalt.