Fan van Oranje
Nieuws

Mickey van de Ven kwaad op Steven Bergwijn

Steven Bergwijn heeft zich tijdens de training van het Nederlands elftal zaterdag de woede van Micky van de Ven op de hals halen. Noa Vahle zei bij VI Inside heeft gemeld dat de Ajax-aanvaller iets te hard op de verdediger van Tottenham Hotspur is ingekomen.

Steven Bergwijn

De spelers die vrijdag niet of kort in actie kwamen in het EK-duel met Frankrijk, hebben een normale training afgerond. Het was volgens Vahle 'heel enthousiast'. De verslaggeefster zegt dat Steven Bergwijn zich natuurlijk in de kijker probeert te spelen bij bondscoach Ronald Koeman. Hij deed het echter niet helemaal op de juiste manier. Hij heeft de enkel van Micky van de Ven met volle kracht geraakt.

De verdedigende partij was daar niet mee gediend. De reactie van Micky is begrijpelijk. Een dergelijke actie zal je het EK kosten. Vahle heeft aangegeven dat Steven Bergwijn zijn excuses heeft aangeboden. De aanvoerder van Ajax was tijdens de eerste twee groepsduels op het EK nog niet in actie gekomen. Van de Ven mocht alleen kort voor tijd invallen tegen Polen.