Fan van Oranje
Nieuws

Nieuwe coupe van o.a. Memphis Depay

Tijdens de achtste finale van Nederland tegen Roemenië op het EK in Duitsland hebben Memphis Depay en Georginio Wijnaldum zichzelf een nieuwe look aangemeten. Op de training van Oranje verschenen de twee met een afrokapsel op de training.
Screenshot_20240630_094756_X


Depay blijft de gemoederen bezighouden, aangezien de aanvaller in aanloop naar het EK de aandacht op zichzelf wist te vestigen door met een witte zweetband om zijn hoofd te spelen in de oefeninterlands tegen Canada en IJsland. Tijdens de groepsfase van het EK had Depay ook een witte zweetband om zijn hoofd.
Op zaterdag kwam de aanvaller met een zwarte zweetband en een afrokapsel. Wijnaldum had dezelfde coupe als Depay, maar zonder de zweetband die Depay droeg. Om 12.00 uur heeft Oranje het trainingsveld in het AOK-stadion in Wolfsburg betreden. Ronald Koeman had de beschikking over zijn volledige selectie en dus waren er 26 fitte spelers op het veld. Zondagmiddag zal Oranje opnieuw in Wolfsburg trainen, waarna een dag later naar München zal worden vertrokken voor het duel met Roemenië. 15.45 uur zal Koeman een persconferentie geven in de Allianz Arena. Het einde van de achtste finale is op dinsdagavond 18.00 uur.


Op de foto: Pim Sedee