Fan van Oranje
Nieuws

Noah Lang spreekt over haarband Memphis Depay

Diverse topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland, geven dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. Zo reageerde Noa Lang uitgebreid op de hoofdband van collega en vriend Memphis Depay De immer spraakmakende Lang begrijpt niets van de ontstane ophef over de hoofdband van Memphis, zo zegt de 24-jarige aanvaller van PSV te gast in de podcast Matchday van de Rotterdamse rapformatie Broederliefde. Wanneer iemand met een hoofdband wil spelen, speel dan met een hoofdband. “In de NBA spelen alle spelers met een hoofdband.

Ik weet niet of jullie het kunnen herinneren, gaat Lang verder. Arjen Robben speelde ooit met een witte maillot onder zijn ding. Memphis speelt met een hoofdband en speelt prima en als we het EK winnen dan is het oké.

Lang is van mening dat Memphis de tafels kan bedienen. “Als hij met die hoofdband speelt en NL wint het EK… Wanneer dat gebeurt, is het ineens goed. Lang denkt te weten waarom Memphis heeft gekozen voor een hoofdband. “Broer, ik kan ook bepaalde dingen doen waarvan ik weet: ai, vandaag gaat iedereen op mij letten. Iedereen volgt Memphis gelijk weer de dag. De naam van Memphis is weer groot.”

“Maar bro, mensen blijven maar happen, happen, happen, happen en happen. Hoewel ze zich druk maken over rare dingen, willen ze Memphis stiekem heel erg graag zijn. Rapper Emms heeft speciaal voor de podcast een witte hoofdband omgedaan. De caption beschrijft hem als Smmemphis, die in de caption wordt genoemd.

Lang gebruikt hetzelfde argument als voormalig international Eljero Elia via X al deed in zijn betoog. Vorige week twitterde de 37-jarige Leidschendammer dat hij niemand hoorde toen Robben met een witte maillot speelde.