Fan van Oranje
Nieuws

René van der Gijp denkt dat Frankrijk rustig aan doet vrijdag

René van der Gijp is van mening dat Frankrijk zich niet erg druk maakt over de wedstrijd van vrijdag tegen Nederland. De analist denkt dat de Fransen zich zullen concentreren op de derde groepswedstrijd en rustig zullen doen tegen Oranje.

Screenshot_20240620_084349_Instagram

Het lijkt erop dat beide teams genoegen nemen met een gelijkspel. Het is 0-0 of 1-0. De Fransen zullen mensen met pijntjes sparen, voorspelt Van der Gijp over Nederland - Frankrijk bij Vandaag Inside Oranje.  Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, die zullen ze echt niet spelen. De tweede wedstrijd is voor Frankrijk niet van belang, als ze die derde winnen is het al binnen.
In Frankrijk zijn er nog wat personele problemen voor de wedstrijd tegen het Nederlands elftal. Het is een van de meest besproken onderwerpen in de afgelopen dagen, namelijk de neus van Mbappé. De Franse superster heeft mogelijk zijn neus gebroken, waardoor hij mogelijk niet in staat is om mee te doen aan het Nederlands elftal. Olivier Giroud heeft ook een vraagteken achter zijn naam geplaatst vanwege liesklachten.