Fan van Oranje
Nieuws

Tijjani Reijnders eerst een paar dagen vrij voordat hij aansluit

AC Milan speelde een kleine week geleden al zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen, maar toch heeft Tijjani Reijnders nog 67 minuten op het veld gestaan bij I Rossoneri in Australië. In Perth speelde Milan een oefenduel met AS Roma, dat met 5-2 verloren ging.
 

Screenshot_20240531_164320_Instagram

Net als enkele andere Europese topclubs heeft Milan na het reguliere seizoen nog een verre trip gemaakt voor financiële doeleinden. De nummer twee van de Serie A van het afgelopen seizoen streek neer in Perth en speelde een oefenwedstrijd tegen AS Roma die met 5-2 verloren ging. Via Tommaso Baldanzi kwam Roma op voorsprong. Theo Hernández maakte vervolgens gelijk. Daarna nam Roma afstand: de wedstrijd eindigde uiteindelijk in 5-2. Reijnders stond dus driekwart wedstrijd op het veld. 

De Australische trip van Milan zit er nu op, waardoor Reijnders huiswaarts kan keren. Woensdag maakte bondscoach Ronald Koeman op de persconferentie bekend dat Reijnders  een paar dagen vrijaf krijgt voordat hij zich aanluit bij de selectie.Hij mist hierdoor de wedstrijd tegen Canada.

Foto: Instagram Tijjani Reijnders