Fan van Oranje
Nieuws

Valntijn Driessen niet onder de indruk van Roemeense verdediger

Valentijn Driessen is niet onder de indruk van Radu Dragusin, een van de centrale verdedigers van Oranje-opponent Roemenië. De chef voetbal van De Telegraaf heeft bovendien beweerd dat Dragusin een 'vrouwenkapsel' heeft.
Screenshot_20240627_171416_Instagram

De heren van de Kick-offpodcast van De Telegraaf vragen zich af welke goede spelers er bij Roemenië in het elftal staan en laten de naam van de verdediger van Tottenham Hotspur vallen. Driessen zegt: "Dragusin of zo." Die heeft een heel raar kapsel. Zo'n vrouwenkapsel met twee staartjes. Die heeft het afgelopen seizoen geen enkele prestatie geleverd. Spurs heeft een contract met hem gesloten en zijn zaakwaarnemer is zeer te spreken over hem en vind hem helemaal geweldig.

Driessen heeft aangegeven dat de belangenbehartiger van Dragusin regelmatig contact onderhoudt met Daniel Levy, de voorzitter van Tottenham Hotspur, over Dragusin. Die man loopt voortdurend te stalken over die jongen, dat hij salarisverhoging moet hebben en moet spelen. Maar hij speelt niet, omdat hij niet goed genoeg is. Daar speelt Micky van de Ven.

Dragusin werd in januari 2024 voor ongeveer 25 miljoen euro overgenomen door Genoa. In het afgelopen seizoen kwam hij negen keer in actie in de Premier League.