Fan van Oranje
Nieuws

Wout Weghorst scoort twee keer in oefenduel

Het Nederlands elftal heeft, na de teleurstellende nederlaag tegen Oostenrijk, achter gesloten deuren gewonnen van de Duitse amateurclub TSV Havelse, die uitkomt in de Regionalliga Nord. Voetbal International is op de hoogte van het feit dat Oranje 6-1 heeft gespeeld.

De wisselspelers van het Nederlands elftal stapten woensdagochtend de spelersbus in, om zich naar het AOK Stadion in Wolfsburg te begeven, de uitvalsbasis van Oranje dit EK. Tijdens de dinsdagavond in Berlijn bleven de basisspelers achter in een hotel, zodat ze tijd konden doorbrengen met hun familie.

Om 12.00 uur werd er afgetrapt tegen TSV Havelse. Het Nederlands elftal won uiteindelijk met 6-1. Wout Weghorst en Micky van de Ven maakten beiden twee doelpunten. Brian Brobbey en Jeremie Frimpong waren ook trefzeker.

Het duel speelde zich achter gesloten deuren af. De gordijnen van het kleine stadion waren gesloten, en aan de zijkanten hingen doeken. Het is op dit moment nog niet duidelijk welk land Oranje treft in de achtste finales, maar het lijkt Engeland te gaan worden.